Δελτία Τύπου

Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022
13:37
Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» της Anytime στους ανθρώπους της

Στην Anytime η βαθιά πεποίθηση πως οι ομάδες είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά και ανοίγουν τον δρόμο για να απολαμβάνει ο πελάτης «κάθε στιγμή περισσότερα», γίνεται πράξη μέσα από μια όμορφη κίνηση με διπλή σημασία.

11:48
1ο Διεθνές Wellbeingr Forum

Η Wellbeingr Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, το  1ο Διεθνές Wellbeingr Forum το συνέδριο με τίτλο: H Ψυχική Υγεία στο Επίκεντρο των Παγκόσμιων Αναπτυξιακών Στρατηγικών, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022,  την ημέρα Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας στο Ζάππειο Μέγαρο. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στα ελληνικά και αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία και στη νοηματική γλώσσα και θα υποστηρίζονται υπηρεσίες για άτομα με προβλήματα όρασης.

10:32
Μια μοναδική ροζ χειροποίητη τσάντα φέρει την υπογραφή της

Από το 2019, η εταιρία MISS POLYPLEXI μένοντας πιστή στις αξίες της, συνδράμει στο πολύτιμο έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ με στόχο τη συνεχή ενημέρωση του κοινού για την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη από τη νόσο. Η 4η στη σειρά καμπάνια ευαισθητοποίησης ξεκίνησε ήδη με τη δημιουργία μιας συλλεκτικής ροζ χειροποίητης τσάντας και με το σύνθημα TOGETHER, STRONGER THAN THE BREAST CANCER”.

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022
12:44
Δήμος Αθηναίων: Δύο βραβεία για την Αθήνα στα «Όσκαρ» του Τουρισμού

-Το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων βραβεύεται ως το καλύτερο της Ευρώπης 

Κ. Μπακογιάννης: «Συνεχίζουμε να προβάλουμε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Αθήνας στις διεθνείς αγορές, εξασφαλίζοντας τουρισμό υψηλού επιπέδου»

11:48
Διπλή βράβευση για τη συνεργασία της Ελληνικός Χρυσός με την COSMOTE στα Impact BITE Awards 2022

Με δύο βραβεία διακρίθηκε η Ελληνικός Χρυσός στο πλαίσιο των φετινών Impact BITE Awards για το πρωτοποριακό ιδιωτικό δίκτυο κινητής που εγκατέστησε στο υπόγειο μεταλλείο της Ολυμπιάδας σε συνεργασία με την COSMOTE.

09:56
ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ATTICA ΥΨΟΥΣ ΕΥΡΩ 210 ΕΚΑΤ.

Η «ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ο Όμιλος Attica σύναψε διμερείς συμβάσεις δανεισμού, διάρκειας πέντε έως επτά ετών

09:35
Νέος χάρτης επενδυτικών τάσεων στο Real Estate σύμφωνα με τη πρόσφατη Ευρωπαϊκή Έκθεση της Berkshire Hathaway HomeServices

Η Berkshire Hathaway HomeServices δημοσίευσε την έκθεση ‘’European Summer Spotlight Market Report’’1, η οποία προέκυψε από τη διαδικτυακή παρουσίαση της Ευρωπαϊκής αγοράς ακινήτων για το καλοκαίρι του 2022, κατά την οποία κορυφαία στελέχη του κλάδου των οικιστικών ακινήτων από την Ελλάδα και 4 ακόμα Ευρωπαϊκών χωρών– Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, ανέλυσαν  τα εγχώρια δεδομένα των αγορών και παρουσίασαν τις  μελλοντικές επενδυτικές τάσεις στον χώρο του Real Estate.

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022
16:55
Στην Αθήνα η πανευρωπαϊκή συνάντηση για την ενδυνάμωση των γυναικών στην εργασία της Pfizer

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η ετήσια πανευρωπαϊκή συνάντηση για την επαγγελματική ανάπτυξη των γυναικών ανώτερων στελεχών της Pfizer σε υψηλόβαθμες θέσεις της εταιρείας.