Δελτία Τύπου

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022
12:21
Απαραίτητος ο περιοδικός οφθαλμολογικός έλεγχος στα άτομα με διαβήτη

Το 2015, ο αριθμός των ανθρώπων παγκοσμίως που έπασχαν από σακχαρώδη διαβήτη (ΣΔ) ήταν 415 εκατομμύρια. Ο αριθμός αυτός προβλέπεται να φτάσει τα 552 εκατομμύρια ως το 2030.

12:16
Η TÜV AUSTRIA Hellas πιστοποίησε την ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα,  ολοκλήρωσε την πιστοποίηση της εταιρείας ΔΕΗ Ανανεώσιμες με τα πρότυπα ISO 9001:2015, 14001:2015 & 45001:2018,

12:04
Βραβεία με διεθνή σφραγίδα για τα αναψυκτικά της ΚΛΙΑΦΑ

Τριπλή χαρά για την οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ - όσες και οι διακρίσεις που απέσπασαν τα προϊόντα της σε διεθνές επίπεδο, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Superior Taste Awards 2022.

11:27
H ηγέτιδα εταιρεία στο WMS Mantis συγχωνεύεται µε την ecovium, κορυφαία εταιρεία παροχής λύσεων πληροφορικής στα Logistics

Ο όµιλος ecovium και η Mantis ενώνουν τις δυνάµεις τους για να προσφέρουν σε διεθνές επίπεδο ολοκληρωµένες και υπερσύγχρονες λύσεις στο χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, συνδυάζοντας πλατφόρµες και συστήµατα για τη ∆ιαχείριση Αποθηκών, Μεταφορών και Αποστολών

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022
16:55
Νέα στρατηγική συνεργασία μεταξύ Odyssey και Check Point για παροχή ενός ενοποιημένου οικοσυστήματος πρόληψης κυβερνοαπειλών

Η Odyssey ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Check Point με στόχο την προσφορά μιας μοναδικής ενοποίησης τεχνολογιών που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των προϊόντων ασφαλείας Check Point και της πλατφόρμας ClearSkies™ Threat & Vulnerability Management της Odyssey.

15:26
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ενισχύει στην πράξη τον κλάδο μελισσοκομίας της Βόρειας Εύβοιας

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, πιστός στη δέσμευσή του να συνεισφέρει άμεσα και ουσιαστικά στις πραγματικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, συμβάλει στην αειφόρο ανάκαμψη της Βόρειας Εύβοιας, που επλήγη από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού, ενισχύοντας την παραγωγική δραστηριότητα περισσότερων από 300 τοπικών μελισσοκόμων. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πολύπλευρο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα» και συγκεκριμένα στους τομείς προτεραιότητας για την προστασία της φύσης και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

13:19
Μετατίθεται η διεξαγωγή του «1st Greece – Cyprus Business Summit»

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1st Greece - Cyprus Business Summit, εναρμονιζόμενη με την τρέχουσα συγκυρία, αποφάσισε να μεταθέσει τη διεξαγωγή του Summit.

13:12
Η hoteliga, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, δίνει το παρών στη Fitur 2022, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Παγκόσμιου Τουρισμού!

Για άλλη μια χρονιά, η καρδιά του Παγκόσμιου Τουρισμού χτυπάει στη Μαδρίτη και συγκεκριμένα στη Fitur! Η έκθεση Fitur είναι ιδιαιτέρως σημαντική για το άνοιγμα και τις προοπτικές του διεθνούς τουρισμού, καθώς θεωρείται ως το πρώτο μεγάλο ετήσιο «ραντεβού» για τις επιχειρήσεις ολόκληρου του τουριστικού κλάδου.

11:06
Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τη συμπλήρωση 100 καταστημάτων AB Shop & Go;

Με το νέο κατάστημα AB Shop & Go στην Αργυρούπολη (Λεωφόρος Κύπρου 20, 16452), η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τη συμπλήρωση των 100 καταστημάτων AB Shop & Go, που αποτελούν μικρά καταστήματα πόλης σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, με ταχύτητα και ευκολία αγορών.

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022
14:45
ACS: True Leader από την ICAP για 5η συνεχή χρονιά

Η ACS βραβεύτηκε ως True Leader από την ICAP στα ομώνυμα βραβεία, για 5η συνεχή χρονιά. Από τις 30.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν για την πορεία και την απόδοσή τους, 59 Εταιρείες και 15 Όμιλοι αναδείχθηκαν “TRUE LEADERS” για το 2020 και πληρούν τα παρακάτω μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια: