Το μικρό ζαχαροπλαστείο από τις Σέρρες που… μεγάλωσε και αξίζει περισσότερα από 500 εκατ. ευρώ
Τη δεκαετία του ’50 ξεκίνησε ως ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στις Σέρρες, αλλά σήμερα αποτελεί μια σύγχρονη και εξωστρεφής γαλακτοβιομηχανία αξίας άνω του μισού δισεκατομμυρίου ευρώ (512 εκατ. ευρώ για την ακρίβεια), η οποία μαθαίνει το ελληνικό γιαούρτι και το ελληνικό παγωτό σε Αμερικανούς, Ιταλούς Γάλλους, Άγγλους κ.α. Ο λόγος για την Κρι Κρι της οικογένειας … Συνεχίστε να διαβάζετε το Το μικρό ζαχαροπλαστείο από τις Σέρρες που… μεγάλωσε και αξίζει περισσότερα από 500 εκατ. ευρώ.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί